external hddlerimi ben kendim topluyorum, kutu+hdd şeklinde. daha ucuza geliyor, ama son olarak thermaltake muse aldım kutuyu, sırf e-sata var diye, iyi ki öyle yapmışım. 40mb/sn altına inmedi daha hiç. external kullananların en büyük sıkıntısı hız, word dosyası atacak olanlar kullanmıyor malum.
İpek hanımla yapılan röportajın ses kalitesi hiç değil.Zor anlaşılıyor.Sohbetin o kısmını ilerletmek zorunda kaldım ne yazıkki.Serdar bey'in ve Timur bey'in anlattıkları daha anlaşılır ve net.Zaten programın yeni bölümlerini iple çekiyoruz.Bari olan kısımlarının kayıtlarına dikkat edilse güzel olur.
Kolay gelsin..
seagate şu son zamnalarda firmware problemi yüzünden durup duruken uçan hard diskleri yüzünden gozumden biraz duştu açıkcası FreeAgentde aynı şekilde bu sorunu yaşatan modeller arasında :)
M. Serdar Kuzuloğlu Çocukluğu elektrikli aletleri kurcalarken çarpılmayla geçer. Seksenli
yılların filmlerindeki 'geek' çocuklara özenerek bilgisayara merak
salar. Güneş gazetesinin verdiği Bilgisayar Ansiklopedisi adlı
kitaptan BASIC öğrenir. İlk bilgisayarı Sinclair Spectrum ZX olur.
1995'te Posta gazetesinde Bilim-Teknik sayfalarını hazırlar. Sonra
Radikal'in kuruluşunda yer alır. Halen Radikal gazetesinde Sanal Alem sayfasını hazırlıyor, MYK Medya'nın dertleriyle uğraşıyor, web sitelerinin ruhunu koklayıp, ipucu toplayıp, trend avlıyor... (mserdark.com)
Timur Sırt İTÜ Maden Mühendisliği'den mezun olur ve madeni gazetecilikte bulur. Araştırma Editörü olarak Bilgisayar Datamation dergisinde başladığı gazeteciliğe 1994 yılından bu yana Sabah Grubunda devam eder. PC Magazine Türkiye'de editör olarak başlar. Daha sonra PC Magazine, eWeek, Connect Online dergilerinin Yayın Kooordinatörlüğünü ve Yeni Yüzyıl gazetesinde Bilgisayar Sayfası Editörlüğü yapar. 1999-2000 yılları arasında Bilişim Yayınları Koordinatörü olarak görev yaparken Yeni Binyıl gazetesinde günlük internet sayfası hazırlar. 2002 yılından bu yana Sabah gazetesi Teknoloıji Editörü olarak görev yapıyor. Gürültülü gülüyor, hep gülüyor!