#b8*29/11/08 Biten diziler ve görünmeyen oyuncular
Hangi diziler bitti? Hangileri kötüye gidiyor? Dizilerdeki görünmeyen oyuncular...
Yorumlar
Sayfa: 1
* Pushing Daisys'e üzüldüm gerçekten...
Çağdaş Demir * 14/12/2008 16:01

* Sevgili shane o kadar utanıyor ki kameraya direk fazlaca bakmıyor sıkca masasını, kalemini, notlarını inceliyor =)
Koray KIRCAOĞLU * 01/12/2008 15:23

* açıklayayım seichter. diziler şu yüzden var: onlarda oynayanlar artık bizim arkadaşlarımız. ne alemdeler meraktayız sürekli. aramıyorlar diye bozuluyoruz filan.
isimsiz * 01/12/2008 14:39
Yorum yazmak için giriş yapman gerek.

Hazırlayanlar
Aylin Ç. Yalçınkaya
Aylin Ç. Yalçınkaya
Üniversitede psikolojik danışmanlık okudu ama sonra yazı, çizi, çevirmenlik ve editörlük işlerine bulaştı. Derken pilli ile yolları kesişti. pillinetwork ve sosyomat kurulduğunda kendini bu sitelerin başında buldu. Şimdi kendisine uygun görülen "komünite müdürü" sıfatını üzerinde taşırken bir yandan da dizi alemini keşiflere çıkıyor. pillinetwork'ün biricik dizi sitesi 22dakika.org'un editörü olarak, dizi aleminden haberlerin aktarıldığı bir podcast işinin içinde olmasının sebebi de işte bu.
Nur Gürbüz
Nur Gürbüz
Endüstri ürünleri tasarımcısı. Televizyon, bilgisayarlar ve kitaplar ile büyüdü. Dizi kariyerine Brezilya dizileri ile başladı. 22Dakika bu kariyerin dönüm noktasıdır. Diziciliğin dışında müzik, dj'lik, tasarım ve tez yazmak ile uğraşıyor.
Papatya Tıraşın
Papatya Tıraşın
Sosyolojiden mezun oldu, dijital reklam ortamlarında takıldı. Bir ara evde oturdu, yazarak ve fotoğraf çekerek para kazandı. Sonra canı sıkıldı. İşyerlerinde yaşamaya başladı. Dizi izlemeyi hep sevdi. İşin dışında profesyonel hobicilikle uğraşıyor. Mesela böyle bir program yapıyor.
RSS beslemesi