#b309*17/09/08 Canon HF-10 Video Kamera
Kameramanımız Julien Aksoy, Canon'un 16GB depolama kapasiteli ve full HD kayıt özellikli video kamerası HF-10'nu sizler için inceledi.
Yorumlar
Sayfa: 1
* Bunun samsung olanında bir numara yok aman diyim aldanmayın.Canon fev kaladenin fevkinde.
HaytaOğlan * 21/09/2008 23:32

* Julien bence televidyon'da serdar ve timur abiden sonra bu işi en iyi yapan 3üncü kişi
Serkan Kaya * 18/09/2008 11:55

* Sevgili julien bu kamera ile yaptığınız çekimlerden görmek isterdim ve mutlaka gece çekimi de olmalı. bana göre biz amatörler için sony düşük ışıkta en iyi sonucu sağlayan markadır.bu yüzden karşılaştırmalı verseydiniz bu görüntüleri diye düşünüyorum. - otofaji= kendini yeme otofocus= kendinden odaklayan çevirilebilir aslında otomatik odaklama dilimize yerleşti bile doğrusu bu.veda cümlenizi daha içten söyleseniz iyi olacak zorlanmadan ve tebessümle ... sizi takip etmek büyük zevk Gör(üş)mek üzere. :))
Çağatay YILDIRIM * 18/09/2008 0:32
Yorum yazmak için giriş yapman gerek.

Hazırlayanlar
M. Serdar Kuzuloğlu
M. Serdar Kuzuloğlu
Çocukluğu elektrikli aletleri kurcalarken çarpılmayla geçer. Seksenli yılların filmlerindeki 'geek' çocuklara özenerek bilgisayara merak salar. Güneş gazetesinin verdiği Bilgisayar Ansiklopedisi adlı kitaptan BASIC öğrenir. İlk bilgisayarı Sinclair Spectrum ZX olur. 1995'te Posta gazetesinde Bilim-Teknik sayfalarını hazırlar. Sonra Radikal'in kuruluşunda yer alır. Halen Radikal gazetesinde Sanal Alem sayfasını hazırlıyor, Doğan TV Holding internet operasyonunu yönetiyor, web sitelerinin ruhunu koklayıp, ipucu toplayıp, trend avlıyor... (mserdark.com)
Timur Sırt
Timur Sırt
İTÜ Maden Mühendisliği'den mezun olur ve madeni gazetecilikte bulur. Araştırma Editörü olarak Bilgisayar Datamation dergisinde başladığı gazeteciliğe 1994 yılından bu yana Sabah Grubunda devam eder. PC Magazine Türkiye'de editör olarak başlar. Daha sonra PC Magazine, eWeek, Connect Online dergilerinin Yayın Kooordinatörlüğünü ve Yeni Yüzyıl gazetesinde Bilgisayar Sayfası Editörlüğü yapar. 1999-2000 yılları arasında Bilişim Yayınları Koordinatörü olarak görev yaparken Yeni Binyıl gazetesinde günlük internet sayfası hazırlar. 2002 yılından bu yana Sabah gazetesi Teknoloıji Editörü olarak görev yapıyor. Gürültülü gülüyor, hep gülüyor!
RSS beslemesi