Teknosohbet'in bu bölümü bir yılı aştıktan sonra, ilk günkü imkanlarına geri dönülerek çekildi. Serdar Kuzuloğlu'dan %100 başarı veren (adam evli, çocuğu bile oldu) kız tavlama teknikleri, Timur Sırt'tan birden fazla kadını idare etme teknikleri, iPhone 3G savaşları ve bir sürü şey. Bu programın nerelere gittiğini tahmin bile edemiyoruz artık.
M. Serdar Kuzuloğlu Çocukluğu elektrikli aletleri kurcalarken çarpılmayla geçer. Seksenli
yılların filmlerindeki 'geek' çocuklara özenerek bilgisayara merak
salar. Güneş gazetesinin verdiği Bilgisayar Ansiklopedisi adlı
kitaptan BASIC öğrenir. İlk bilgisayarı Sinclair Spectrum ZX olur.
1995'te Posta gazetesinde Bilim-Teknik sayfalarını hazırlar. Sonra
Radikal'in kuruluşunda yer alır. Halen Radikal gazetesinde Sanal Alem sayfasını hazırlıyor, MYK Medya'nın dertleriyle uğraşıyor, web sitelerinin ruhunu koklayıp, ipucu toplayıp, trend avlıyor... (mserdark.com)
Timur Sırt İTÜ Maden Mühendisliği'den mezun olur ve madeni gazetecilikte bulur. Araştırma Editörü olarak Bilgisayar Datamation dergisinde başladığı gazeteciliğe 1994 yılından bu yana Sabah Grubunda devam eder. PC Magazine Türkiye'de editör olarak başlar. Daha sonra PC Magazine, eWeek, Connect Online dergilerinin Yayın Kooordinatörlüğünü ve Yeni Yüzyıl gazetesinde Bilgisayar Sayfası Editörlüğü yapar. 1999-2000 yılları arasında Bilişim Yayınları Koordinatörü olarak görev yaparken Yeni Binyıl gazetesinde günlük internet sayfası hazırlar. 2002 yılından bu yana Sabah gazetesi Teknoloıji Editörü olarak görev yapıyor. Gürültülü gülüyor, hep gülüyor!