gotik bir bölüm olmuş.ben cnbc-e'de zaman zaman izledim.şimdi fanatiği olduğunuz için kızacaksınız ama ilerleyen bölümlerde muhafazakar olmamama(alakam bile yok) rağmen hemen her karakterin aşırı aykırı olması bana fazla gelmişti.çevremde çok seven tanıdıklarım var.yinede bu diziye gönül bağlarını çözemedim.
isimsiz * 26/10/2009 7:39
Onlarca dizi takip ettim bitirdim başladım yarım bıraktım ama Six Feet Under gibisini bulamadım.İşte böyle bir arabeskimsi bir bağla bağlıyım ben bu diziye.Başka hangi dizide acaba bu kadar yıldız oyuncu bu diziye konuk olmuştur.Pek sanmıyorum.Kendi içerisinde birbirinden bağımsızmış gibi görünen birçok bölüm ancak finale yaklaştığında tüm olayları tek bir bölüme tutarlı ve bir o kadar da içinden çıkılmaz şekilde bağlayan bir dizi.Mutlaka izlenesi.Dizikoliklerin yeni dizilerden çok Six Feet Under,Oz,Rome gibi dizileri tercih etmeleri hem alacakları zevkin potansiyeli hem de devam eden dizilerin bünyede bıraktığı yan etkileri düşünüldüğünde akıl sağlıkları bakımından doğru bir tercih olacaktır.
Aylin Ç. Yalçınkaya Üniversitede psikolojik danışmanlık okudu ama sonra yazı, çizi, çevirmenlik ve editörlük işlerine bulaştı. Derken pilli ile yolları kesişti. pillinetwork ve sosyomat kurulduğunda kendini bu sitelerin başında buldu. Şimdi kendisine uygun görülen "komünite müdürü" sıfatını üzerinde taşırken bir yandan da dizi alemini keşiflere çıkıyor. pillinetwork'ün biricik dizi sitesi 22dakika.org'un editörü olarak, dizi aleminden haberlerin aktarıldığı bir podcast işinin içinde olmasının sebebi de işte bu.
Didem Kamoy Mesleğini yapmayan bu çevre mühendisi, ekmeğini bilişim sektöründen çıkartıyor. Dizi merakı, TRT Radyosu'nun "Arkası Yarın" piyeslerine dayanıyor. Karnından internete bağlı olmanın kendisine verdiği yetkiye dayanarak yabancı dizi dünyasını dibinden takip ediyor. 22dakika.org'un editörlüğünden sonra konuk programcı olarak bu podcast'lere daldı ve çaktırmadan gediklisi oluverdi.