Hariksin mithat abi, yine Mukemmel bir programdi.. Senin farkin ona buna kulp uydurmak yerine cozumler ureten ve bunlari sunan nadir habercilerden biri olman. Tesekkurler..
Pusulamızı Balkanlara çevirdik ve buradaki Müslümanların ve Sırpların ne yapmak istediklerini anlamaya çalıştık. Yoksa kapıda bir Balkan savaşı mı var?
Mithat Bereket Ülke ve dünya gündemini takip eden hemen herkes mutlaka Mithat Bereket ismini duymuştur. Kendisi yaklaşık 15 yıldan beri çalıştığı basın aleminde özellikle hazırladığı haber programlarıyla bizleri Türkiye ve dünyanın dört bir köşesine taşıdı.
Şu sıralar genellikle stüdyolardan bizlere sesleniyor olsa da Mithat aslında saf kan bir savaş muhabiri. Bosna, Halepçe, Kosova, Irak, Afganistan, Çeçenistan, Filistin kısacası sıcak çatışma neredeyse O mutlaka orada ve haber verme çabası içerisindedir.