Photoshop u öğreniyoruz yavaş yavaş ama asıl sorun monitörlerde. O kadar emek verip istediğimiz görüntüyü PS da yakalıyoruz ama resmi internete upload edince başka bir fotoğraf çıkıyor adeta karşımıza, sonra her monitörde farklı görünüyor, çıktısını alıyoruz bambaşka. PS dersleri içinde monitör kalibrayonunu da anlatırsanız çok faydalı olur bence. Özellikle beyaz ayarı, contrast vb.
Photoshop eğitimlerinin hepsini izlemeye çalışıyorum, gerçekten faydalı bölümler oluyor.Devamını da bekliyoruz.Bir de Fotoğraf makinelerinden compact makineleri incelemelerine yer verirseniz çok hoş olur.Teşekkürler.
Julien Aksoy Aslen Paris'li, ama 2005'ten bu yana Türkiye'de.
Cok geç kullanmaya başladığı Türkçede, hala küçük gaflar yapabiliyor. Erken yaşlarda fotoğrafçılıkla ilgilenmeye başladı ve sonra kameraman olmaya karar verdi ve sinema okudu.
Ama kalbinde ve hayatında özel bir yeri olan fotoğrafçılığı hiç bırakmadı. İlk aşkı ve tutkusu olan fotoğrafçılığın, inceliklerini herkesle paylasmak için bu programı yapmaya karar verdi.
Fransa'da doğdu ve şimdi Televidyon'lu oldu.
Burak Barutçu 1979, istanbul doğumlu, 1999 yılından beri amatör olarak kendince fotoğraf çekiyor, İFSAK eğitim biriminde yardımcı eğitmen olarak görevli. TRT istanbul radyosunda 2005 yılından beri teknoloji konseptli radyo programlarını hazırlayıp sunuyor.
Fotoğraf paylaşım sitelerindeki adaletsizlikten ve düzenden sıkılıp www.bolcafoto.com isminde çiçeği burnunda bir fotoğraf yarışması platformunu kurdu, bolca yarışma düzenlemeye çalışıyor. blog.burakbarutcu.com isimli sitesinde çektiği fotoğrafları paylaşmaya çalışıyor.